UNA MICA D'HISTÒRIA...

Centre Veterinari del Pla, empresa creada en 1992.

La primera ubicació va ser al carrer del Carme, 25.

Va començar com a consultori, només obrint a les tardes, i després ha anat evolucionant, ampliant horari, incorporant nous veterinaris, personal auxiliar, oferint cada vegada més serveis i adaptant-se a noves tecnologies.

Al 1999 es va canviar l'emplaçament a l'actual, a l'Avinguda de la Pau, 31 de Mollerussa.

A l'Any 2005, va passar a ser una societat limitada unipersonal i Dolors Corredera és l'admninistradora de la empresa.

El tarannà porta a donar un servei pel benestar de les mascotes. Això és possible pel gran equip humà que vetlla per treballar amb ètica professional i amb un gran entusiasme.


El nostre equip

 

Dolors Corredera

Llicenciada per la facultat de veterinària de la UAB l’any 1988. Propietària i veterinària responsable del Centre Veterinari del Pla. Des de 1989, veterinària responsable de grups de sanejament oví i membre de oviatros des de 1999.

Sòcia d’AVEPA i participant de diversos cursos de formació. Membre del grup del G-20 (dirección d’empresa i gestió de personal). Responsable del departament de dermatologia, cirurgia i gestió i administració

Maria Montserrat Velilla

Llicenciada en veterinària per la facultat de veterinària de Bellaterra l’any 1997. Assistent a congresos nacionals AVEPA (Asociación de veterinarios Españoles en Pequeños Animales) i AMVAC (Asociación Madrileña de Veterinarios de Animales de Compañía). Des de 1997 ha treballat com a veterinària en hospitals i serveis d’urgències. Des de 2010, col•labora com a voluntària al centre de recuperació de fauna salvatge de Vallcalent. Va obtener el certificat en clínica d’animals exòtics (GPCERT EXAP) per l’European School of veterinary i postgrau en 2013. Responsable del departament de medicina d'exòtics, endocrinologia i cirurgia.

Nuria Martinez

Graduada en Tècnica en explotacions ramaderes per E.C.A. de Vallfogona de Balaguer. Cursat Auxiliar Veterinària a CIM Barcelona en 2002, cursat ATV a CIM Barcelona en 2003. Varis cursos de reciclatge d’auxiliar. Treballadora del Centre Veterinari del Pla des de 2001.


Gemma Ayats

Responsable de recepció en torns parcials de matí i encarregada de compres. Creadora d’aparadors del mateix centre i 3ª finalista estatal d’aparadors de merial. Cursos de comptabilitat, tècniques de venda, auxiliar en aus, petits mamífers i rèptils. També té el curs d’assessor nutricional (2007) i desenvolupa tasques d'auxiliar de clínica i perruqueria canina.

.

Natalia Mesalles

Auxiliar, perruquera i estilista humana des de 1995. Perruquera i estilista canina des de 2004. Exercint les tres professions actualment i, sent partícep dels seminaris de Perruqueria a l’Acadèmia Internacional d’Artero.